28/6/11

‘’ΟΙ ΤΑΓΟΙ… ΚΑΙ ΟΙ ‘’ΛΑΓΟΙ’’ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ






















Δείτε ζωντανά τον δημόσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής στο vironas.gr 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18.00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βύρωνα, ο πρώτος δημόσιος απολογισμός μετά από τρεις τετραετίες διοίκησης με δήμαρχο το  Ν. Χαρδαλιά.

Με επιστολές προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το σώμα, οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις ''ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ'' ΚΑΙ ''ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ'' ανακοίνωσαν την απουσία τους από το σημερινό απολογισμό, θεωρώντας ότι ο δήμαρχος για άλλη μια φορά εμπαίζει το θεσμό, τους συμπολίτες του και το σώμα του δημοτικού συμβουλίου.



ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ… ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Το τέχνασμα του«ταγού» και του «λαγού» είναι η μία από τις «επιστήμες» ΑΠΑΤΗΣ, του καθεστώτος, των εκάστοτε διοικήσεων και των αρχηγών τους.
Ιδιαίτερα οι «ΠΡΆΣΙΝΟΙ» χρησιμοποιούν με υπερβάλλοντα ζήλο αυτό το τέχνασμα.
Ένας από τους πιο φορεμένους «λαγούς» κατά την εισήγηση του Δημάρχου, είναι ο Π. Κόνσουλας. Πάντα «δοκιμάζει» πρώτος τα «σενάρια» λασπολογίας και συκοφαντίας και μετά… «την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια».

Βέβαια υπάρχουν πολλά είδη «λαγών»…
 Ένα είδος, ιδιαίτερα ελκυστικό, το οποίο μετά δυσκολίας ακόμα ανθεί, είναι οι «διεκδικητικοί λαγοί» οι «λαγοί» της «ειλικρίνειας», της «εντιμότητας», της «φιλαλήθειας» κ.λπ.

Αυτό το ρόλο τον έπαιξε επιτυχώς ο Δήμαρχος!
Μετά την απομάκρυνση από το δημοτικό συμβούλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης της παράταξης του ΠΑΣΟΚ του Π. Κόνσουλα, ο δήμαρχος ''έξυπνα'' έριξε «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ μεγατόνων  στον σβέρκο του κ. Κόνσουλα, αναφέροντας πολλάκις ότι στα δύσκολα και στους στόχους πάντα είναι ΑΠΟΝ».
Αμέσως μετά ο «φιλαλήθης» δήμαρχος -εμμέσως πλην σαφώς- μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει ‘’ΣΑΛΙΟ’’ με την εν ψυχρώ τοποθέτηση του:
Αγαπητοί συνάδελφοί και συμπολίτες την ταφόπλακα στα ασφαλιστικά, εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα και του Βυρωνιώτικου λαού την διαμόρφωσε η πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης.
Με το «έγκυρο» παράσημο των «σλάιτς» και των «μικροφώνων» εξειδίκευσε όλη την κακουργηματική αγριότητα της κυβερνητικής πολιτικής, υπενθυμίζοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα δάνεια και τα χρέη που παρέλαβε.
Ο «εκρηκτικός δήμαρχος» χρησιμοποίησε την «αλήθεια» του για τα συμβόλαια θανάτου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον αργό θάνατο των δήμων!!!
Όταν είσαι ανεξάρτητος είπε, δεν διστάζεις να κοντραριστείς με τα συμφέροντα, δεν συμμετέχεις ενεργά και κυνικά στην υλοποίηση της όποιας κυβερνητικής ΑΠΑΤΗΣ, διαχωρίζεις τη θέση σου από την κυβέρνηση του ψεύδους και της ανικανότητας και παλεύεις με όποια όπλα διαθέτεις.
Η τρόικα προθερμαίνει το έδαφος των νέων εξοντωτικών μέτρων, κηρύσσοντας την «κατανόηση» και την «ανοχή» γιατί η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που παρουσιάζουνε ως κυβέρνηση…
Αντί λοιπόν να συρόμαστε πίσω από ταγούς ή λαγούς, ή να γινόμαστε νεροκουβαλητές της εξουσιαστικής απάτης για να εξασφαλίσουμε τις «κομματικές μας  αναρριχήσεις» καλό θα ήταν για τους συμπολίτες μας, αυτοί οι δήθεν γνωστοί- άγνωστοι « να συνεργαστούν με αληθινές προτάσεις και λύσεις» ως «γνώριμοι Βυρωνιώτες» απέναντι στην Ιστορία της πόλης μας.


Ντόρα.Σκορδαλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου