14/2/13

ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΗΣ ΣΕ «ΣΤΑΔΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΓΛΑΤΖΗ»


Η Δημοτική παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις», στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 11/02/2013, δια του επικεφαλής της, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ζήτησε από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο
να τιμήσει την μνήμη του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Βάρης, Κώστα Μπαγλατζή για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο του στη Βάρη, μέρος του οποίου ήταν και η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Βάρης. Συγκεκριμένα ζήτησε να ονομαστεί το Στάδιο του Αθλητικού Κέντρου Βάρης σε «Στάδιο Δημάρχου Κώστα Μπαγλατζή».
Εκτός όμως από την ονομασία του γηπέδου, προτάθηκε να αναγραφούν σε περίοπτο σημείο στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου, τα ονόματα όλων εκείνων των οικογενειών οι οποίες προσέφεραν ατελώς τις περιουσίες τους προκειμένου να ανευρεθεί ο χώρος για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου.
Ο κ.  Κωνσταντέλλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρούμε επιβεβλημένο να προχωρήσουμε στις ενέργειες που προτείναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτές αποτελούν τον ελάχιστο φόρο τιμής προς όλους αυτούς, επώνυμους και ανώνυμους, οι οποίοι κόπιασαν και συνεισέφεραν μέρος ή και το σύνολο των περιουσιών τους, ώστε να αφήσουν στις επόμενες γενιές τέτοιου είδους χρήσιμες υποδομές. Ο Κώστας Μπαγλατζής ήταν ένας από τους σημαντικότερους αναμορφωτές της περιοχής της Βάρης και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου