23/6/13

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Φωτογραφία: ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ «ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ»-ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΣΙΝΕ ΝΙΚΑΙΑ» (ΘΗΒΩΝ 245-ΝΙΚΑΙΑ)Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην προσπάθειά της να ανοίξει ένα Δημόσιο διάλογο με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς για το σοβαρό πρόβλημα της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με πρώτη τη Διαχείριση των Απορριμμάτων, προχώρησε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ με θέμα: «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων». 

Η πρωτοβουλία αυτή ανελήφθη για να αναδείξει στο σύνολο της κοινωνίας τις επιπτώσεις της κυβερνητικής απόφασης για την κατασκευή σε όλη την χώρα εργοστασίων Διαχείρισης των Απορριμμάτων με τη μέθοδο των Σ.Δ.Ι.Τ.
Προκειμένου να ενημερωθούν και να αντισταθούν στις καταστροφικές λύσεις που προωθούν η συγκυβέρνηση και τα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα, την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στις 9.00 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ» - Θερινός Κινηματογράφος «ΣΙΝΕ ΝΙΚΑΙΑ» (Θηβών 245 – Νίκαια) θα πραγματοποιηθεί η 1η Δημόσια προβολή του ντοκιμαντέρ.
Την 1η Δημόσια προβολή καλούνται να την παρακολουθήσουν όχι μόνο οι εργαζόμενοι των Δήμων της Αττικής αλλά και οι αιρετοί εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α. αλλά και των κοινωνικών φορέων, προκειμένου και αυτοί να γίνουν συμμέτοχοι του κοινού αγώνα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που θα υπάρξουν τόσο στο περιβάλλον όσο και στις τσέπες των πολιτών από την υπέρογκη αύξηση των Δημοτικών Τελών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου