5/7/13

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ



Πάρκο 129 ΠΥ, Δραγατσανίου και Πραξιτέλους (πίσω από το Praktiker-είδη κήπου, στο ύψος της 4ης Στάσης Αργυρούπολης, πρώτος παράλληλος στη Λ. Βουλιαγμένης).Ώρα έναρξης προβολών: 21:00
Είσοδος ελεύθερηΑπό το προσεχές Σάββατο και κάθε Σάββατο βράδυ μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου η Κινηματογραφική Λέσχη του δήμου έχει προγραμματίσει μια σειρά από προβολές ταινιών για όλες τις ηλικίες με ελεύθερη είσοδο στο πάρκο της 129 Π.Υ.

Σε ένα ειδυλλιακό χώρο κάτω από τους ευκαλύπτους του πάρκου οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι.

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης αποτελούν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας για το καλοκαίρι.

Φέτος ειδικά θα απολαύσουν ταινίες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου καθώς οι Θερινές Προβολές 2013 εξασφάλισαν τη συνεργασία της πρεσβείας της Ισπανίας, του Ινστιτούτου Θερβάντες και του Ινστιτούτου Γκαίτε.

Οι προβολές στις 9, 10 & 11 Αυγούστου θα γίνουν σε συνεργασία με την εταιρεία Make a film στα πλαίσια του Real Open Air Cinema.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Προβολών (7 & 8 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένο στις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ μικρού μήκους της Δράμας.

Στις προβολές θα παρευρεθούν συντελεστές των ταινιών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου