21/10/10

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ«ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΕΝΑ ΠΑΛΜΟ» ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΕ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΟ



 " Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Δάφνης - Υμηττού"

Παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ανεξάρτητης κίνησης του συνδυασμού " Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Δάφνης - Υμηττού"

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

[Μέγα πάθος – Μέγα πλήθος], στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της νίκης και της προοπτικής που πραγματοποιήθηκε απόψε στις 8.00 μ.μ στη κατάμεστη αίθουσα του νυχτερινού κέντρου της Δάφνης, στο «Αρχοντικό».
Την παρουσίαση του συνδυασμού της" Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Δάφνης - Υμηττού" με υπ. Δήμαρχο τον Ν. Βενιζέλο, έκανε ο γνωστός και πετυχημένος δημοσιογράφος του ΑΝΤΕΝΑ κ. Βαγγέλης Ραφτόπουλος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Βενιζέλος βαθιά συγκινημένος από την μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή της τοπικής κοινωνίας της Δάφνης – Υμηττού, έστειλε  ένα δυνατό  μήνυμα στους συμπολίτες του, Απόψε η πόλη μας έχει αποφασίσει να πάει ενωμένη και μου το αποδείξατε.  Σας ευχαριστώ, που μου δίνεται την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πόλη που ζω εργάζομαι και προσφέρω.

Απόψε βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους, ανάμεσα στην οικογένεια μου, ανάμεσα σε όλους εσάς που πήρατε την μεγάλη απόφαση να απαξιώσετε τα κόμματα και τους εκλεκτούς των μηχανισμών και να τους υπενθυμίσετε ότι πέρασαν οι εποχές της σπηλιάς και του κοπαδιού, γίναμε περισσότεροι, γίναμε σοφότεροι και έτοιμοι να στείλουμε σε κάθε σπίτι  σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συμπολίτη μας, το μήνυμα της κοινωνίας, αυτό που θα παίξει και τον πρώτο ρόλο στον αγώνα ανασυγκρότησης της πόλης μας, της καθημερινότητας μας..
Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές, το οφείλουμε στα παιδιά μας

Ευχαριστώ, όλους. εσάς, που τόσα χρόνια με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και μου ανεβάζετε κατακόρυφα και τις δικές μου προσωπικές ευθύνες απέναντι σε ένα σύστημα σαθρό και απρόσωπο.
Είναι όμως και δικιά σας η τιμή, γιατί από σήμερα καλείστε να υπηρετήσετε έναν ιερό σκοπό. Θα βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα στον ωραιότερο αγώνα που μπορεί να δώσει ο σκεπτόμενος και ευαισθητοποιημένος πολίτης, σε μία εποχή που κυριαρχεί το φρόνημα της ιδιοτέλειας και του ατομικισμού. Εσείς επιλέξατε το μετερίζι της προσφοράς και της συνάφειας. Οφείλετε να το υπερασπιστείτε και να το προφυλάξετε. Γιατί, όλοι μαζί πια, το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται. 
Σε αυτές τις γενιές, στις νέες και στους νέους του τόπου μας, δίνουμε την μοναδική και την μεγάλη μας υπόσχεση:
Ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μη τους απογοητεύσουμε ποτέ. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να κριθούμε όλοι μας.

Αυτός ο αγώνας πρέπει να είναι νικηφόρος. Δεν παίρνει καμία αναβολή, δεν χωράει καμία οπισθοχώρηση»
Με την Ευγένεια της Ψυχής, του Ήθους και του Λόγου, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονταν, αλλά και όλους τους συμπολίτες του που ανταποκρίθηκαν στην χαρά της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής του, με ένα ζεστό χαμόγελο, γιατί αυτός είναι ο αυριανός δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού, γιατί αυτός είναι ο Νεκτάριος Βενιζέλος. 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, όπου οι υποψήφιοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή στην αξιολόγηση της επιλογής των πολιτών
Το ψηφοδέλτιο της νέας γενιάς των καταξιωμένων κοινωνικά και επαγγελματικά ανθρώπων απαρτίζεται από ηλικίες 18 χρονών έως πενήντα πέντε.

Δυνατά και ισχυρά ονόματα αγκάλιασαν την προσπάθεια του επικεφαλής και δηλώνουν έτοιμοι να δουλέψουν και να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Ένα ψηφοδέλτιο που θα μιλήσει στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας, απευθυνόμενο σε όλα τια κοινωνικά, ακαδημαϊκά, επιστημονικά, τεχνοκρατικά, καλλιτεχνικά και ειδησεογραφικά στρώματα.
Άνθρωποι που τους αγαπάτε, τους θαυμάζετε, τους εμπιστεύεστε, τους συμβουλεύεστε θα είναι δίπλα σας γιατί εσείς τους επιλέξατε.

Παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό του Γ. Σγουρού οι:κ..Δήμητρα Τασούλη και από το συνδυασμό του ΛΑ.Ο.Σ η κ. ΚανελΛάκη Ειρήνη.
Την βραδιά τίμησαν μεταξύ των φίλων και δημοτών, ο κ. Καμπουκάκης Τάκης, εκδότης της τοπικής εφημερίδας, δημοσιογράφοι από διαδημοτικές εφημερίδες και φίλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξάρτητων συνδυασμών, των όμορων δήμων
Τέλος να ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος του κέντρου - Αρχοντικού -για την ευγενική χορηγία να στηρίξει την προσπάθεια του επικεφαλής υπ. Δημάρχου, Ν. Βενιζέλου. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου